Jak pomáháme












V rámci našeho projektu na podporu předčasně narozených dětí a jejich rodin se zaměřujeme na široké spektrum pomoci.
Veškerá naše práce se dá rozdělit na několik okruhů:


EMOČNÍ ZRNÍČKA
Každý boj je snažší, když na něj není člověk sám!
Z vlastní zkušenosti víme, jak důležitý je kontakt s lidmi s podobným prožitkem. Organizujeme proto setkání rodičů dětí hospitalizovaných na neonatologických odděleních s našimi koordinátorkami. Jedenkrát měsíčně probíhá Podpůrná skupinka v Nemocnici České Budějovice, každý čtvrtek ve 13:00 Rodičovský klub v porodnici U Apolináře v Praze.



FINANČNÍ ZRNÍČKA
Organizujeme finanční sbírku na nákup odsávaček mateřského mléka, polohovacích pomůcek pro miminka v inkubítoru a dalších věcí podle požadavků jednotlivých porodnic.

Přispět můžete na náš transparentní účet 3789354060/5500.
Pomocí variabilního symbolu můžete sami rozhodnout, kde pomůžete:
- VS 1111 - pro porodnici v Brně  Na Obilním trhu
- VS 2222 - pro porodnici v Praze  U Apolináře
- VS 3333 - pro porodnici v Mostě
- VS 8888 - pro porodnici v Českých Budějovicích
Variabilní symboly jsou přiděleny všem nemocnicím, se kterými spolupracujeme. V budoucnu budou přibývat další. V případě zaslání peněz bez VS budou použity podle našeho uvážení pro tu nemocnici, kde bude financí nejvíce potřeba.

BabyKlokánky můžete podpořit také zasláním DMS ve tvaru DMS BABYKLOKANCI na tel.číslo 87 777. Cena je 30 Kč. Z toho 28,50 Kč půjde přímo na náš účet.
Je možno také využít roční podporu a to zasláním SMS ve tvaru DMS ROK BABYKLOKANCI na tel.číslo 87 777. K platbám pak dochází pravidelně, a to vždy jednou za 30 dní od zaslání první dárcovské SMS po dobu 12 měsíců.

MATERIÁLNÍ ZRNÍČKA

Dodáváme do porodnic věci, které zpříjemní miminkům a maminkám pobyt na neonatologickém oddělení a personálu péči o ně. Podporujeme výrobu těchto věcí a organizujeme jejich sbírku a předání. Jedná se o oblečky nejmenších velikostí, čepičky, přikrývky, zavinovačky, kojící polštáře a další.

0 komentářů:

Okomentovat